Bestelvoorwaarden

Online betaling

U betaalt via uw eigen bank middels ideal. ( Alleen voor betalingen vanuit Nederland )


Verzendkosten
Pakketten tot 100 x 50 x 50 cm worden verzonden door postNL voor € 6,75. Pakketten groter dan 100 x 50 x 50 cm worden verzonden door eigen dienst, de kosten hiervoor bedragen € 12,40.Uw bestelling retourneren:

Het komt niet vaak voor, maar het is uiteraard mogelijk dat de lamp niet geheel aan uw verwachtingen voldoet. Lampen die niet speciaal voor u zijn gemaakt kunt u dan retourneren. Volgens de wet koop op afstand kunnen kappen niet geretourneerd worden, wanneer deze speciaal naar de wensen van de klant gemaakt worden. De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor rekening van Lampenkap Fabriek. Lampenkap Fabriek stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden. Na ontvangst en controle krijgt u het aankoopbedrag van de lamp op uw rekening retour. Geef daarom bij het aanmelden van uw retourzending direct de gegevens door van de rekening waarop het bedrag moet worden teruggestort.  


Lampenkap Fabriek garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel worden die door verlichtingknallers binnen de garantieperiode kosteloos hersteld.


U krijgt 1 jaar garantie op uw aankoop.

U dient artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging te retouneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door: defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud, als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden, als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is, door gebreken die zijn onstaan door niet met bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik zoals het niet volgen van de bijbehorende gebruiksaanwijzingen, beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid, bij van buiten komend onheil zoals blikseminslag etc, oververhitting door centrale of andere verwarming of door het gebruik van een te hoog wattage gloei- of halogeenlamp, blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht of extreme koude, indirecte kosten, veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Bestelwijze

1: Kies een kleur/materiaal.

2: Kies een lampenkap/model.

3: Plaats de lampenkap in uw winkelwagen.

4: Reken veilig en vertrouwd af met iDEAL

Contact

Lampenkap Fabriek
Lorentzplein 35
1171 BB Badhoevedorp
020 - 659 33 08
info@lampenkap-fabriek.nl

© 2013 - 2024 Lampenkap Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel